Forsiden Referencer Priser Kontakt  
Hvad ønsker vi af en hjemmeside
Kalenderen sender selv nyhederne rundt
Debatforumet skaber bedre social kontakt og netværk
Beboerne indsætter selv fotoannoncer
Synliggør erhvervslivet i lokalområdet
Hurtigt overblik over offentligt transport
Automatisk opdateringer over boliger til salg i området
Fotoalbum / slideshow til landsbyens seværdigheder
Søgeportalen med Google-søgefelt som indtjeningsmulighed
Emnesider med uendeligt antal undersider
Landsbyens eget design
Alle beboerne kan få en landsby-webmail
 
Hvorfor skal vores landsby på internettet?
 • Hvad vil vi egentlig fortælle og hvem vil få glæde af at besøge siden?
 • Hvilken nytte har landsbyen af hjemmesiden?
 • Hvad vil det i sidste ende koste os?
 • Hvem skal påtage sig alt arbejde med vedligeholdelsen af hjemmesiden?
Nogle fornuftige svar ville være:
 • Hjemmesiden skal dagligt informere beboerne om hvad der foregår i landsbyen, både hvad angår nye arrangementer, men også de muligheder for aktivitet der findes i det daglige.
  De fleste beboere er faktisk ikke klar over hvor rigt deres lille samfund er på foreninger med dertil hørende arrangementer, foredrag, fællesspisninger, bankospil m.m.
  Satser landsbyen på flere tilflyttere, er hjemmesiden et uundværligt medie, som folk udefra vil benytte for at danne sig et indtryk af landsbyen.

 • Storkommunen vil se landsbyen som en aktiv brik i hele kommunens udvikling, og dette kan få positiv inflydelse på forespørgsler og ansøgninger stilet til storkommunen.

 • Hjemmesiden skal tjene landsbyen ved at rykke informationerne ind i folks dagligstuer. De fleste mennesker har vænnet sig til at tjekke email hver dag. Det er ikke nødvendigt at gå fra dør til dør med opslag fra forskellige foreninger. Hjemmesidens nyhedsbreve kan indeholde samme information, og er omdelt til alle tilmeldte husstande på få sekunder.

 • Landsbyforeningerne består ofte af ildsjæle som gør en kæmpe indsats i form af frivilligt arbejde. Kassebeholdningen har tit kun et beskedent overskud.
  Det er en af grundende til at hjemmesiden skal give overskud. I og omkring Landsbyerne er der gerne mindre og større virksomheder, som vil være glade for at få muligheden for at være synlige på landsbyens hjemmeside og dermed i hele lokalområdet, som sponsorer.
  Ud over disse sponsorer, er siden bygget, så den kan annoncere med Googlereklamer, som dermed også er med til at finansiere siden.

 • Alle beboerne kan være med til at opdatere hjemmesiden på forskellige niveauer.
  En eller flere administratorer har adgang til at redigere alle siderne, hvorimod nogle udvalgte har adgang til at redigere bestemte sider.
  Til sidst kan resten af beboerne som er registreret medlemmer af siden indsætte 'Køb/Salg/Bytte-annoncer, bolig-annoncer, indsætte aktiviteter i kalenderen samt deltage i diskussionsforumet'.
  Enhver som har adgang til internettet og kan skrive på computeren på almindelig bruger-niveau, kan magte opgaven.
  Hjemmesideprogrammet er udarbejdet på en enkel og brugervenlig måde, så der ikke er behov for speciel viden inden for hjemmesideprogrammering.
Copyright © 2006 - 2020 By Andrewscom